Concurs de Somelieria

26.02.2024

Avui hem anat a Cervera a assistir al concurs del millor sommelier de Catalunya.

En arribar hem preparat les coses que necessitaríem a l'hora del concurs. 

En concret nosaltres hem assistit als tres finalistes en les proves decisives: 

La primera ha sigut encetar una ampolla de cava i emplenar totes les copes amb la mateixa mesura, en aquest cas el que hem fet ha sigut preparar les copes la glaçonera les botelles i el lito i un cop finalitzada la prova retirar-ho.

La següent prova consistia a fer la decantació del vi, nosaltres els hem ajudat portant-los-hi tot el necessari per poder-ho fer i retirar-ho un cop acabada la prova.

En la tercera han hagut d'esbrinar diversos vins, i els hem assistit portant-los-hi cada un d'ells i retirant-los-hi abans de l'entrada dels altres concursants.

I per acabar en l'última prova els hi han donat un menú i ells havien de dir amb quin vi maridarien cada plat, amb vins internacionals, en aquest apartat no els hem hagut d'assistir, ja que no necessitaven material.

En acabar el concurs hem recollit tot el que hi havia i ens hem dirigit al show room on hi havia tots els cellers de Costers del Segre exposats, allí hem gaudit una mica de l'ambient i dels vins del nostre tera.

A part hem conegut al Pitu del Celler de Can Roca.

Una experiència molt interessant, ja que hem vist com fan aquestes diverses proves els professionals i ens hem fixat en cada detall.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar